دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

عربستان و ترکیه ۸ توافقنامه اقتصادی امضا کردند

عربستان و ترکیه یکشنبه در نخستین روز نشست مشترک بازرگانی میان دو کشور، هشت توافق‌نامه امضا کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 20
کد خبر: ۱۷۷۲۳۱

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری "واس" عربستان، "محمد موش" وزیر بازرگانی ترکیه در این نشست در ریاض که اتحادیه اتاق‌های بازرگانی عربستان مجریان آن هستند،اعلام کرد که عربستان و ترکیه کشورهای خوش آتیه اقتصادی هستند و مزایای رقابتی زیادی دارند.

وی افزود که ترکیه امیدوار است که حجم تبادل تجاری خود را در سال‌های آینده بتواند به ۱۰ میلیارد دلار افزایش دهد.

وی با بیان این که حجم سرمایه گذاری خارجی در ترکیه به ۲۸۵ میلیارد دلار رسیده، از شرکت‌های عربستانی خواست که به بازار ترکیه ورود کرده و از فرصت‌ها و مشوق‌های سرمایه گذاری در کشورش بهره ببرند.

ماجد بن عبدالله القصبی وزیر بازرگانی عربستان نیز گفت که این نشست سهم زیادی در یافتن فرصت‌های تازه برای همکاری اقتصادی میان ریاض و آنکارا خواهد داشت.

حسن بن معجب الحویزی رئیس اتحادیه اتاق بازرگانی عربستان نیز در این راستا گفت که روابط عربستان و ترکیه که در سال ۱۹۲۹ آغاز شده یکی از بهترین الگوهای بین المللی است که بیانگر توجه رهبران دو کشور است که این اقدام موجب تشکیل شورای هماهنگی دو کشور به عنوان سکویی برای همکاری در تمام زمینه و توافق در سال ۲۰۲۲ میان ریاض و آنکارا شده است.

الحویزی گفت: یکهزار و ۱۴۰ شرکت عربستانی در ترکیه سرمایه گذاری کرده اند درحالی که ۳۹۰ شرکت ترکیه نیز در عربستان در عرصه ساخت و صنایع تولیدی، عمده فروشی، خرده فروشی و رستورانداری فعالیت دارند.

این نشست که به مدت سه روز از روز یکشنبه ۱۹ مارس با حضور وزیران بازرگانی عربستان و ترکیه در ریاض آغاز به کار کرده ۴۵۰ شرکت ترکیه‌ای و عربستانی حضور دارند.

این نشست در حاشیه نمایشگاهی به وسعت ۷ هزار متر مربع برای عرضه محصولات صنعتی و آرایشی و بهداشتی و لوازم خانگی و محصولات کشاورزی و پوشاک و مصالح ساختمانی برگزار شده است./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار